23948sdkhjf

Nyt kvalitetsstempel til Skagen Jernstøberi

Den nordjyske leverandør til den maritime industri er nu blevet klassificeret hos Bureau Veritas.
Dermed kan Skagen Jernstøberi føje klassificeringen fra Bureau Veritas til de to, man havde i forvejen fra henholdsvis Det Norske Veritas og Lloyds Register.

- Den sidste fra Bureau Veritas fik vi i sommeren 2012, og samtidig har vi lige fået vores klassificering hos Det Norske Veritas forlænget for en fireårig periode, fortæller Gitte Pedersen fra Skagen Jernstøberi.

Klassificeringerne sikrer kunderne, at det nordjyske støberi leverer støbejern i en ensartet kvalitet, og det er et vægtigt argument i en tid, hvor kvalitet kommer mere og mere i fokus specielt i den maritime industri, hvor hovedparten af Skagen Jernstøberis kunder befinder sig.

- Det er et krav fra mange af vores kunder i dag, at vi er godkendt ved flere forskellige klasseselskaber, og vi har kunder, der har efterspurgt klassificeringen fra netop Bureau Veritas. Mange kunder vil gerne have, at vi har klassificeringerne, fordi vi så står inde for, at vores legeringer af støbejern er ensartede, og ved 3.1-certifikat er der sporbarhed, og ved 3.2-certifikat er emnerne godkendt af klasseselskabet og stemplet, siger Gitte Pedersen.

Kundelisten hos den nordjyske virksomhed tæller sværvægtere som Man Diesel & Turbo, Presvac Engineering og Vestas Aircoil, men med endnu en klassificering i hus vil Skagen Jernstøberi forsøge at udvide markedet.

- Vi skal da ud og lave lidt markedsføring for det, så vi kan tiltrække lidt nye kunder hos dem, der gerne vil have leverandører med 3.2- certifikater. Vil fx gerne have fat i leverandører og maskinfabrikker, der renoverer diverse pumpedele og pumpehuse, slutter Gitte Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078