23948sdkhjf

Rea Automatdrejning kåret til Årets Virksomhed

Nordfyn Erhverv tildelte Otterup-virksomheden æren på dette års generalforsamling.
Udover Rea Automatdrejning var også MT Miljøteknik og ACT Innovation nomineret til titlen som Årets Virksomhed på Nordfyn. Det skriver Nordfyn Erhverv på sin hjemmeside.

- Begrundelsen for kåringen er blandt andet, at REA Automatdrejning ApS med stort fokus på det rationelle, har formået at finde nye veje som global underleverandør i et meget konkurrencepræget område. Af samme grund fremstår REA Automatdrejning ApS som rollemodel for andre ejerledede virksomheder i Danmark, siger erhvervschef Birger Munter på hjemmesiden.

- REA Automatdrejning ApS evner at omsætte ideer til optimale kundeløsninger. Otterup-virksomheden forstår at holde fast i og udvikle dens kompetencer med en stab af dygtige medarbejdere og ejere. REA Automatdrejning ApS udviser en særdeles god omhu for de økonomiske og investeringsmæssige udfordringer – både når det gælder virksomhedens drift, og når der sker generationsskifte. REA Automatdrejning ApS viser stor forståelse for vigtigheden af den lokale udvikling for virksomheden selv samt for det lokale erhverv og arbejdsmarked, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079