23948sdkhjf

Nyt agentur til Svejsehuset

Århus-virksomheden har overtaget agenturet af Orbitalum, der producerer svejsemaskiner inden for især orbital-svejsning af rørinstallationer.
Fra 1. februar er det Svejsehuset A/S, der har agenturet på tyske Orbitalum.

- Orbitalum producerer nogle af de allerbedste svejsemaskiner til rørinstallationer på markedet. De er robuste og brugervenlige og lever op til de skrappeste krav, som alt lige fra medicinal- og fødevareindustrien til skibsværfter og raffinaderier stiller, siger direktør Lars Jakobsen fra Svejsehuset.

- Du indtaster blot rørdiameter, godstykkelse, materialekvalitet og svejsegas, så klarer svejsemaskinen resten automatisk, tilføjer han.

Optimale svejseprocesser
Ifølge Lars Jakobsen er orbital-svejsning den optimale løsning til rørinstallationer i materialerne rustfri, aluminium og sort stål.

- Hvis der stilles store krav til hygiejne, ergonomi og rationel produktion, så slår orbital-svejsning alt. Den automatiske svejseproces sikrer derudover nøjagtighed på emnerne og glatte indvendige overflader, siger han.

Orbitalum Tools GmbH – blandt andet tidligere kendt som Orbimatic – blev i 2008 overtaget af den amerikanske industrivirksomhed ITW, som er repræsenteret i 52 lande, beskæftiger 60.000 medarbejdere, og som i 2011 omsatte for lige under 100 mia. kr.

Orbitalums nye danske samarbejdspartner, Svejsehuset, har adresse i Viby ved Århus og dækker hele landet.

- Det komplette svejsekoncept fra Orbitalum passer perfekt ind i vores forretning, som er koncentreret om svejsning og skæring. Vi står klar med instruktion, demonstration og rådgivning og ved, at orbital-svejsning kan give enhver virksomhed såvel et kvalitetsløft som en effektiviseringsforbedring, siger Lars Jakobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078