23948sdkhjf

Det sker: Spåntagningsdage hos Flextek

I samarbejde med KJV åbner Hedensted-virksomheden fra 13.-14. marts op for den traditionelle husmesse; Spåntagningsdage.
Fokus på husmessen er på intelligent bearbejdning og automation, og derfor kan man traditionen tro se en række maskiner og værktøjer i aktion.

I år er det blandt andet Okuma´s Intelligent Technology, der er i centrum. Det dækker over tre forskellige temaer; Machining Navi (vibrationskontrol), Collision Avoidance System (kollisionsbeskyttelse) og Termo Friendly Concept (unikt maskindesign og temperaturkompensering).

Desuden vises en mængde andre maskinløsninger/set-ups fra et bredt udvalg af leverandører af både drejebænke, bearbejdningscentre og langdrejeautomater fra fx YCM, STAR, FPT og FlexLine.

På værktøjssiden har Iscar netop lanceret mere end 1.300 nyheder under fællesnævneren IQ – Intelligent bearbejdning. Alle er udviklet med fokus på at forbedre lønsomheden i produktionen, og disse kan ses på messen. Desuden vises værktøjsløsninger fra blandt andet Beck, Benz, Heule, SMW Autoblok, Tapmatic, Triag, Wohlhaupter og YG.

Sidst men ikke mindst vil der blive vist en række automationsløsninger. Det drejer sig blandt andet om robotter fra Yaskawa Motoman og Universal Robots, håndteringssystemer fra Lang Technik, forindstilling fra Zoller samt lagerstyringssystemer fra Matrix og STB.

Husmessen finder sted 13.-14. Marts kl. 9.00-15.00 hos Flextek, Kildeparken 30, 8722 Hedensted.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest fredag den 8. marts på Flextek’s hjemmeside .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094