23948sdkhjf

Erhvervspris til Danish Yachts

Det nordjyske værft har fået tildelt Vækst- og Viljeprisen.
Prisen uddeles af Frederikshavn Erhvervsråd, og uddelingen fandt sted fredag i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Knap 200 personer fra det lokale erhvervsliv var til stede ved overrækkelsen, hvor Danish Yachts altså løb med æren. Det skriver Frederikshavn Erhvervsråd på sin hjemmeside.

Danish Yachts har mere end tredoblet medarbejderstaben i løbet af det seneste år og har i dag godt 100 ansatte – blandt andet som følge af en ny satsning på følgeskibe til offshore vindmølleindustrien.

I indstillingen stod der blandt andet: ”Virksomheden har med udviklingen af denne type serviceskib fået åbnet døren til et yderst interessant marked, og siden indgåelsen af denne første ordre har virksomheden haft forrygende travlt. 2012 har i sandhed været et år med fuld fart frem for virksomheden, der har forstået at se og gribe nye forretningsmuligheder og dermed har bidraget positivt og væsentligt til erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune”.

- Prisen er en stor belønning for alle, som er indblandende - både fra Danish Yachts, men i høj grad også af vores underleverandører og samarbejdspartnere. Mange har del i og kan glæde sig over denne pris, som er bragt hjem takket være et godt samarbejde. Det er en anerkendelse af vores hårde arbejde, som vi er meget glade for. Jeg er personligt meget taknemmelig for det gode samarbejde i hele regionen og kommunen, som vi gerne vil bygge videre på i fremtiden, siger administrerende direktør fra Danish Yachts, Patrik Von Südow, på hjemmesiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094