23948sdkhjf

Ny direktør hos Formkon

Michael Glibstrup er som led i virksomhedens vækststrategi blevet ansat som ny administrerende direktør hos Formkon i Skive.
Michael Glibstrup er uddannet cand. merc. i afsætning, HD(O) og har en E-MBA i forandringsledelse. Han kommer fra en stilling som business segment manager hos Deif, der er en global leverandør af energistyringsløsninger.

Formkon, der er specialister i produktudvikling af mekaniske dele, fremstilling af prototyper, samt fremstilling af værktøjer og emner ved sprøjtestøbning og trykstøbning, har for alvor fået hul på eksportmarkedet og er inde i en rigtig positiv udvikling.

Eksporten udgør i dag 40 procent af virksomhedens samlede omsætning. Den udvikling i væksten ser ud til at fortsætte de kommende år, og det bliver blandt andet Michael Glibstrups opgave at være med til at lægge den helt rigtige kurs og udvikle Formkons forretningsområder yderligere.

Med ansættelsen af Michael Glibstrup, der også er salgsansvarlig, overtages ledelsesopgaverne fra virksomhedens tre partnere Lars Høy, Lasse Holmboe og Dan Nielsen, der hidtil har delt opgaverne mellem sig.

Lasse Holmboe bliver endnu mere dedikeret til produktudvikling, Lars Høy skal fokusere på teknisk support og Dan Nielsen på salg og markedsføring.

Om Formkon
Formkon er et specialiseret udviklingshus inden for produktionsprocesserne trykstøbning og sprøjtestøbning. Med 25 års erfaring og udgangspunkt i disse to processer tilbyder Formkon produktudvikling, fremstilling af prototyper samt sourcing af støbeforme og støbte emner i materialerne plast, aluminium, magnesium og zink. Virksomheden beskæftiger 23 medarbejdere og har hovedkontor i Skive.

Blandt Formkons kunder er blandt andet Nilfisk-Alto, B&O, Ericsson, Texas Instruments, Novo Nordisk, Vestas, Dantoy, Pressalit, Migatronic, Danfoss, Grundfos, Continental og Siemens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078