23948sdkhjf

Ny direktør hos DanRob

I bestræbelserne på at videreudvikle sig fra en produktions- til en professionel industrivirksomhed har DanRob ansat den 44-årige Claus Gulbech som administrerende direktør.
- Med ansættelsen af Claus har vi fået en særdeles kompetent kapacitet, der har en bred ledelsesmæssig erfaring, som han skal benytte til at skabe endnu stærkere relationer mellem vores medarbejdere, kunder, leverandører og andre interessenter, siger ejer og nu teknisk direktør i DanRob, Kim Koertsen.

Kim Koertsen selv vil fremadrettet bruge alt sin energi på at udvikle unikke kundetilpassende robotbaserede automationsløsninger.

- Det er helt klart her, min passion ligger, og det er her, hvor jeg virkelig kan gøre en forskel for vore kunder. Vi vil fortsat investere i nye udviklingsprojekter, og vi vil være de bedste!, fortæller Kim Koertsen

En af opgaverne for Claus Gulbech vil blandt andet være at optimere virksomhedens projektforløb og at styrke virksomhedens profil på eksisterende og nye markeder.

Gearer virksomheden til vækst
Claus Gulbech er allerede godt i gang - tiltrådte stillingen som administrerende direktør den 1. december - med at udforske virksomhedens styrker og udviklingsmuligheder.

- DanRob er en virksomhed, som er præget af en fantastisk entreprenør-ånd, og som har et kæmpe vækstpotentiale både i Danmark, men også uden for landets grænser. Virksomheden er gennemsyret af ildsjæle, der dagligt kæmper en passioneret kamp for at udvikle gode kreative automationsløsninger, som reelt gør en forskel for kunderne, fortæller Claus Gulbech.

- Jeg er stolt over at være blevet en del af dette team, og jeg vil arbejde målrettet med at geare virksomheden til den fremtidige forventede vækst. Vi forventer at vokse via organisk vækst. Dette vil kræve hårdt arbejde hele vejen rundt i organisationen. Vi bliver nødt til at kigge på, hvorvidt arbejdsgange og serviceniveauet mv. kan optimeres. Den fælles indsats skal gerne resultere i endnu stærkere relationer til vores kunder og leverandører, afslutter Claus Gulbech

Indledningsvis vil Claus Gulbech, som har en bred erfaring fra produktionsbranchen, have sit primære fokus på at lære virksomheden, kunderne og markedet bedre at kende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078