23948sdkhjf

Niebuhr Gears går i offensiven i 2013

Nye kunder skal hentes ind i tandhjulskoncernen, hvis væksten skal fortsætte i 2013.
Det er ikke just de lyseste markedsudsigter, Niebuhr Gears har for 2013, hvor der er lagt op til stilstand i væksten. Men administrerende direktør Rasmus Niebuhr har ikke tænkt sig blot at vente på, at de bedre tider indfinder sig. I stedet vil han gå i offensiven og sigter især mod at øge virksomhedens kundebase inden for industrisegmentet.

- Vindmøllebranchen vil fortsat være meget vigtig for os, men vi vil gerne være kendt for at producere tandhjul til alle mulige andre brancher. Derfor kommer vi til at være meget, meget synlige og opsøge nye kunder med større aggressivitet, siger Rasmus Niebuhr til Herning Folkeblad.

Bror vender hjem
Men det bliver ikke det eneste nye, der kommer til at ske hos Ikast-virksomheden i 2013. Efter en årrække i spidsen for Niebuhr Gears’ kinesiske aktiviteter vender medejer og bror Søren Niebuhr nemlig hjem til Danmark.

De to brødre ejer Niebuhr Gears i fællesskab, og derfor skal Søren Niebuhr nu indtræde i en ny rolle i den danske del af virksomheden. Rasmus Niebuhr fortsætter som administrerende direktør for hele koncernen, men derudover ender det formentlig med, at de to brødre får ansvaret for hvert sit af de to forretningsområder; vindmøller og øvrig industri.

I Kina skal der samtidig findes en ny fabriksdirektør, og det bliver ikke en lokal, men en person med dansk eller vesteuropæisk baggrund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125