23948sdkhjf

Grønbech & Sønner henter nyt agentur

Ingeniør- og handelsfirmaet har indgået samarbejde med tyske HMT - Hebing Maschinen-Technik GmbH.
HMT konstruerer, producerer og servicerer røggasspjæld til kraftværker, forbrændingsanlæg og flere områder inden for industrien over hele verden. Produkterne spænder blandt andet over butterfly-, Louvre-, guillotine- og diverter-spjæld.

Aftalen er kommet i stand i forbindelse med, at Peter Schack Poulsen, som har varetaget HMT’s interesser på det danske marked frem til 1. januar 2013, vil gå på pension i løbet af indeværende år. Grønbech & Sønner overtager derfor som eksklusiv agent repræsentationen af HMT’s produkter på det danske marked fra 1. januar 2013, og for at sikre en glidende overgang, hvor knowhow og kundekontakt bliver overført i første halvår, vil Peter Schack Poulsen være tilknyttet Grønbech & Sønner som konsulent.

Om baggrunden for valget af Grønbech & Sønner udtaler Achim Kettlack, administrerende direktør hos HMT:

- HMT har valgt Grønbech & Sønner A/S som samarbejdspartner baseret på deres position inden for energisegmentet samt industrien, hvor selskabet anses som en kompetent og teknisk dygtig handels- og ingeniørvirksomhed. Et yderligere vigtigt element er den stærke serviceorganisation, som virksomheden kan tilbyde kundekredsen.

Axel Bang-Berthelsen, administrerende direktør hos Grønbech & Sønner, supplerer:

- Grønbech & Sønner A/S har valgt at sige ja til denne spændende udfordring, fordi HMT’s produkter passer perfekt ind i de pakkeløsninger, som Grønbech & Sønner A/S tilbyder sine kunder inden for energi og industri. Det er vigtigt for os at samarbejde med virksomheder med høj kvalitet og troværdige leveringstider, hvilket vi har konstateret gennem samhandel med HMT i 2011-2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095