23948sdkhjf

KN Machines og Lemvigh Müller i samarbejde

De to virksomheder skal nu samarbejde om at markedsføre de tyrkiske Ermaksan-maskiner i Danmark.
Før sommerferien lå KN Machines og Lemvigh Müller ellers i skarp konkurrence om at få agenturet. Lemvigh Müller mistede forhandlingen af Baykal i foråret og stod derfor helt uden pladebearbejdningsmaskiner. Derfor satsede de på at få forhandlingen af Ermaksan, men det var faktisk KN Machines, der løb med agenturet.

- Da vi vandt det, tænkte vi straks, at vi ville prøve at starte et samarbejde op med LM, siger direktør Karsten Møller Nielsen fra KN Machines.

- Og med det potentiale og den brede kontaktflade LM har, var vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre, tilføjer han.

Vigtigt fokusområde
Fra Lemvigh Müllers side er samarbejdet meget vigtigt, da maskinteknik i fremtiden bliver et fokusområde for virksomheden.

- Hos LM er det vigtigt at kunne supportere kunden hele vejen rundt. Med den kvalitet, Ermaksan repræsenterer, vil vi komme til at sælge mange maskiner - ligesom vi forventer os meget af Ermaksans fiberlaser, siger salgschef Uffe Schmidt.

I nyt showroom hos KN Machines i Silkeborg vil en automatiseret kantpresse-celle med robot fra Bila blive demonstreret, og hos Lemvigh Müller i Kolding vil flere Ermaksan-maskiner blive demonstreret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093