23948sdkhjf

Et rigtigt godt år hos Brdr. Christensen

Den sjællandske virksomhed kom godt ud af 2011/2012 og ruster sig til yderligere vækst.
Brdr. Christensen kom godt ud af regnskabsåret 2011/2012 med omsætningsfremgang fra 52 mio. kr. til 76 mio. samt et overskud på ca. 4,5 mio kr. Dermed var omsætningen større end budgetteret, og den fine fremgang fastholdes indtil videre i indeværende regnskabsår, hvor firmaet forventer en yderligere organisk vækst på 20 procent.

Fremgangen skyldes en generel omlægning af hele salgs- og afsætningsstrategien, herunder etablering af regionale agentnetværk og eget salgskontor i Dubai.

- Omsætningsfremgangen kommer fra hele verden, dog specielt fra Asien og Mellemøsten. Det er tydeligt, at Brdr. Christensens fortsættelse af produkt- og salgsudvikling og ikke mindst fokus på kunderne har båret frugt, siger CEO Otto Rábade-Lieber.

Den positive udvikling har også resulteret i nyansættelser således, at Brdr. Christensen nu beskæftiger 86 medarbejdere i Danmark og 56 mand i Ukraine. Dette er 60 medarbejdere mere end det gennemsnitlige antal ansatte i 2010, fortæller Otto Rábade-Lieber.

Der er således kapacitet hos Brdr. Christensen til også at realisere en betydelig organisk vækst, hvilket er en del af selskabets strategiplan.

- Vi kan helt klart mærke, at de høje oliepriser betyder, at der globalt set tjenes gode penge på salg af olie- og gasprodukter. Der investeres igen i renovering og nyanlæg til den globale olie- & gassektor, fortæller Otto Rábade-Lieber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.196