23948sdkhjf

Linak dropper julegaver til kunder

I stedet har Linak Danmark valgt at donere 50.000 kr. til ”Familier med kræftramte børn”.
Det er syvende år i streg, at Linak Danmark giver en donation i stedet for julegaver, og i år går donationen til ”Familier med kræftramte børn”, der er en selvstændig, landsdækkende patient-organisation. Organisationen formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Organisationen er blevet udvalgt til at modtage donationen på baggrund af forslag fra Linak’s ansatte:

- Vi har modtaget mange gode forslag fra vores kollegaer, og vi har valgt, at donationen i år skal gå til ”Familier med kræftramte børn”. Kræftramte børn og deres familier tilbringer meget tid på hospitaler med undersøgelser, indlæggelser og krævende behandlinger. De har sikkert alle haft en Linak-betjening i hånden, når lejet eller sengen skulle hæves eller sænkes. Vi vil gerne være med til at støtte ”Familier med kræftramte børns” indsats for, at disse familier også får nogle positive oplevelser i et barskt og trist sygdomsforløb, fortæller Peter Duch-Svenson, der er administrerende direktør i Linak Danmark.

Kurt Hansen fra organisationen besøgte Linak Danmark den 11. december, hvor han foran Linak’s ansatte fik overrakt julegaven af Peter Duch-Svenson. Her fortalte han om organisationens arbejde. Han kunne blandt andet fortælle, at organisationen hvert år har 50-60 arrangementer, og at det er vigtigt, at medlemsfamilierne ikke oplever økonomiske hindringer, da de har nok at kæmpe med i forvejen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094