23948sdkhjf

Hæder til Skov-direktør

Jørgen Yde Jensen fra Skov A/S er blevet tildelt I-Bar, Industriens Branchemiljøråds toplederpris 2012.
Prisen uddeles til en topleder, som investerer og engagerer sig i godt arbejdsmiljø og dermed skaber en bedre forretning. Denne gang er valget altså faldet på Jørgen Yde Jensen hos Skov A/S, der udvikler klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion.

I indstillingen til prisen lød det blandt andet, at ”Jørgen Yde Jensen formår at inddrage medarbejderne i at skabe et godt arbejdsmiljø hos Skov A/S. Det har blandt andet resulteret i en lang række trivselsaktiviteter som løbegrupper, rygeafvænning, sundhedstjek, vejledning om kost og stresshåndtering”. Det skriver I-Bar på sin hjemmeside.

- Et godt arbejdsmiljø er en win/win situation for vores 275 medarbejdere og for virksomheden. Medarbejdere og ledelse er på samme hold i dette spørgsmål. Vores meget fine økonomiske resultater i 2011 og 2012 tilskriver jeg ikke mindst, at vi hos Skov har kompetente, tilfredse og sunde medarbejdere. Derfor er vi i ledelsen meget lydhøre overfor de idéer og ønsker, der kommer fra medarbejderne i det daglige arbejde, fortæller Jørgen Yde Jensen.

Skov A/S havde sidste år det bedste resultat i virksomhedens godt 40 år lange historie. Omsætningen voksede med 41 procent til 484 mio. kr., mens resultatet før skat steg med 117 procent til 58 mio. kr.

- Jeg er af den holdning, at værdier og normer skal opleves og praktiseres i det daglige arbejde. Vores omdømme betyder meget for os både i forhold til kunderne og i forhold til lokalområdet, hvor vi rekrutterer vores medarbejdere. Og vi har aldrig haft problemer med at rekruttere nye medarbejdere i lokalområdet, men sådan skal det også gerne blive ved med at være. Derfor er jeg også sikker på, at vi alle på Skov er stolte over, at vi modtager toplederprisen for et godt arbejdsmiljø, siger Jørgen Yde Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078