23948sdkhjf

Glunz & Jensen indgår strategisk alliance

Den danske producent af trykkeriudstyr har indgået et samarbejde med Nela GmbH, der overtager virksomhedens punch-/bend-aktiviteter.
Aftalen indebærer, at de to selskaber fremover vil samarbejde om grafiske ”avisløsninger” på globalt plan. Nela markedsfører fremover udelukkende Glunz & Jensens processorer til avis- og magasin-sektoren samt til store kommercielle trykkerier. Tilsammen har de to selskaber i forvejen mere end 3.000 in-line systemer installeret verden over.

I forbindelse med aftalen frasælger Glunz & Jensens amerikanske datterselskab aktiviteterne inden for Punch/Bend til Nela. Salgsprisen udgør 625.000 dollars svarende til den bogførte værdi af det overtagne varelager plus en mindre goodwill.

Glunz & Jensens årlige omsætning inden for Punch/Bend har udgjort ca. 15 mio. kr. med et isoleret EBITA-resultat på ca. 0 mio.kr. Virksomheden vil fortsat drive selskabets regionale salgs- og serviceaktiviteter inden for de primære forretningsområder; offset-processorer, iCtP samt flexo-udstyr til emballage-industrien fra det amerikanske hovedkontor i Granger, USA.

I forbindelse med frasalget opdaterer Glunz & Jensen selskabets forventninger til regnskabsåret 2012/2013. Omsætningen for hele regnskabsåret forventes at ligge i niveauet 360-390 mio.kr. mod de hidtidige forventninger i niveauet 370-400 mio.kr. Resultat af primær drift forventes nu at ligge i niveauet 35-38 mio.kr. mod hidtil forventet 37-40 mio.kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078