23948sdkhjf

Palomat vinder pris i Australien

For første gang har den danske producent af pallemagasiner fået fremvist sit pallemagasin på en messe udenfor Europas grænser – nemlig på Materials Handling i Sydney.
Og det gjorde den danske virksomhed med stor succes. Det resulterede nemlig i en fornem pris samt første ordre fra en australsk kunde.

- Vi startede samarbejdet med Palomat i juli 2012, og messen i oktober skulle være startskuddet for det nystartede samarbejde – og offentliggørelsen af Palomat’en på det australske og newzealandske marked. Og det må vi sige den blev, fortæller Bob van der Wild, direktør hos BBJ Materials Handling.

- Vi vandt prisen ”best stand new exhibitor”, da de udstillede produkter – her iblandt Palomat’en – er produkter af høj kvalitet og nye i Australien. Organisatorerne af messen så nye muligheder i forhold til materialehåndtering og anerkendte det med prisen, fortsætter han.

Et håndtryk og første ordre er i hus
- Vores første ordre kommer fra Breville – en større australsk producent af elektroniske husholdningsmaskiner. Vi leverer i forvejen andre håndteringsløsninger til kunden, og Breville havde set videoen af Palomat Greenline og syntes godt om den simple stable- og nedstable funktion, hvor manuel håndtering af paller undgås. Samtidig med at Palomat’en er 100 procent elstyret, udtaler Bob van der Wild.

- Kunden udtalte, at han ville lægge en ordre på messen, hvis Palomat’en viste sig at være ligeså god som på videoen. På standen blev Palomat’ens funktioner fremvist, og vi gav hinanden hånd på ordren. De sidste små justeringer af Palomat’en er i gang, så vi kan håndtere kundens paller og er klar til levering, uddyber han.

- Det australske og newzealandske marked har taget utrolig godt imod Palomat’en, og vi ser et stort potentiale. Vi forventer at modtage fire-fem ordrer fra større australske og newzealandske virksomheder inden jul, så det ser utrolig positivt ud, fortæller Bob van der Wild.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094