23948sdkhjf

Boeing hjælper Multicut med kvalitetscertificering

Flyproducenten har hjulpet maskinfabrikken Multicut med at opnå en AS/EN9100 kvalitetscertificering, der skaber helt nye forretningsmuligheder.
Multicut i Vildbjerg ved Herning fremstiller komplekse dele og komponenter i metal. Certificeringen er en del af Boeings industrisamarbejdsprogram, der hjælper med at kvalificere danske virksomheder i alle størrelser, så de kan forfølge muligheder inden for højteknologisk produktion.

- Gennem vores samarbejde med Boeing om at optimere vores kvalitetsstyring og forberede os på AS/EN9100 certifikationen har vi løftet vores processer op i verdensklasse og åbnet døren for helt nye muligheder i den globale aerospace-industri, siger Lars Rasmussen, der er medejer og administrerende direktør i Multicut.

Samarbejdet siden 2009
Samarbejdet mellem Boeing og Multicut begyndte i 2009, da en ekspert i supplier quality fra Boeing gik i gang med at uddanne en række af Multicuts medarbejdere i de kvalitetsstyringssystemer, som benyttes i aerospace-industrien. Gennem processen har eksperter fra Boeing sammen med eksterne konsulenter evalueret Multicuts overordnede processer for at forberede virksomheden på certificeringen.

- Boeing er dybt engageret i partnerskaber med danske virksomheder som fx Multicut for at hjælpe dem med at skabe og forfølge vækstmuligheder på det internationale marked, siger Rick Cisiewski, som er landechef for Danmark i Boeing International Strategic Partnerships

AS/EN 9100 er en overbygning på ISO 9001-standarderne, og indeholder en række specifikke krav til fremstilling i aerospace-industrien. De fleste aerospace-producenter og deres underleverandører kræver, at deres samarbejdspartnere arbejder efter AS/EN 9100 standarden. Certificerede virksomheder er registeret og derfor nemme at finde for potentielle kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11