23948sdkhjf

Vagtskifte hos Fyns Kran Udstyr

Carsten Møller Sørensen overtager det fulde ansvar hos virksomheden med 75 ansatte og afdelinger i Odense, København, Esbjerg og Aalborg.
Efter syv år som ejer og direktør for Fyns Kran Udstyr har Jackie Bøllingtoft valgt at trække sig ud fra den daglige drift af virksomheden og hellige sig gøremål uden for FKU. Styrepinden er derfor fuldt overdraget til Carsten Møller Sørensen, der siden marts i år har været ansat som CEO for virksomheden og de 75 ansatte.

Carsten Møller Sørensen er 37 år gammel, bosiddende i Kolding, og kommer fra en tilsvarende stilling som administrerende direktør i en ejer-ledet virksomhed indenfor gulvbranchen. Forud for dette har Carsten en lang karriere bag sig inden for løftegrejsbranchen hos en konkurrerende virksomhed.

Overdragelsen markerer samtidig en overgang til en ny forretningsplan, hvor der både bliver plads til et nyt produktprogram inden for standardløftegrej kaldet ”YellowLine”, stor fokus på løsninger til nedbringelse af manuel håndtering samt en markant øget synlighed i hele markedet, både on- og offshore.

- Jeg glæder mig enormt over at være en del af holdet og den udfordring, der i de kommende år består i at udbygge vores markedsposition i både ind- og udland, siger Carsten Møller Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079