23948sdkhjf

DanRob fylder rundt

I 2012 er det 10 år siden, at Kim Koertsen lagde grundstene til DanRob, der i dag er blevet en global aktør indenfor avancerede robotbaserede automationsløsninger.
I begyndelsen var fokus på at udvikle, programmere og installere svejse- og håndteringsrobotanlæg primært til industrien. Den første løsning blevet leveret til LIP i Nørre-Åby, men siden dengang er det blevet til hundredvis af kundetilpassede robotanlæg i både ind- og udland. Kunderne spænder fra industrielle sværvægtere til mindre virksomheder med blot tre-fire ansatte.

DanRob, der har domicil på Damgårdvej 15 i Middelfart, beskæftiger i dag 36 engagerede medarbejdere i Danmark og dertil kommer, at virksomheden for øjeblikket arbejder målrettet med at etablere sig uden for landets grænser.

- Vi ser det som et naturligt led i virksomhedens videreudvikling – det vil blive til stor gavn og glæde for vore multinationale kunder, som vil opleve en større nærhed og service, fortæller ejer og administrerende direktør Kim Koertsen.

I dag har virksomheden en eksportandel på ca. 30 procent, og det har man i høj grad nået ved at følge med kunderne ud i verden.

Konstant vækst
Kendetegnende for virksomheden er også, at den gennem alle årene har oplevet høj vækst.

- Gennem de 10 år har vi haft en høj vækst indtil 2007/2008, hvor vi gik en lille smule tilbage, men nu er vi godt oppe igen, siger Kim Koertsen.

- Alene i år har vi ansat ca. 10 nye medarbejdere – og det er alt lige fra projektledere til teknikere og salgspersoner. Så det er hele kæden rundt, supplerer han.

10 års jubilæum
Dan Rob startede 1. oktober 2002, og det fejres med et åbent hus arrangement i dagene 12.-13. december i tidsrummet klokken 10.00-16.00. Jubilæet skydes i gang af DanRob’s bestyrelsesformand Torben Møller Larsen kl. 10 den 12. december.

I anledning af jubilæet vil DanRob’s domicil været forvandlet til et slaraffenland for robot-interesserede, som kan opleve alt fra en verdenspremiere på softwaret ”AutoArc” for svejseprogrammering til nogle af markedets mest avancerede robotbaserede automationsløsninger i drift. Det være sig blandt andet en nyudviklet svejsemanipulator, robotsystem udviklet til fyldning af dunke og flasker, fleksibel robotcelle til CNC betjening, ESAB skæremaskine og meget mere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094