23948sdkhjf

LT-Automation udvider netværket

LT-Automation har indgået et samarbejde med Automazion, som tilfører netværket kompetencer inden for SCARA-robotter.
LT-Automation etableret et professionelt netværk, hvor flere parter kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger. Automazion er nyeste medlem af netværket, som omfatter mere end 125 virksomheder i automationsbranchen.

LT-Automation har længe været på udkig efter en professionel partner, der kan supplere med omfattende knowhow inden for SCARA-robotter til medicinalindustrien.

- Vi har allerede kunder inden for medicinalindustrien, og vi oplever en større efterspørgsel i markedet efter uvildig rådgivning omkring robotter, der kan noget ekstraordinært inden for hurtighed, brugervenlighed og præcision. Derfor er det helt naturligt, at vi vælger at samarbejde med Automazion, som er distributør af Epson robotter i Danmark, siger direktør Lasse Thomsen, LT Automation.

Lars Christensen, managing director hos Automazion, supplerer:

- Epson Robotics har det bredeste program på markedet indenfor små og mellemstore robotter til medicinal og farmaceutisk industri og kan levere robotterne i udførsel cleanroom klasse ISO3 og 4 og beskyttelsesklasse IP 65 og 67, alt efter kundens behov og krav.

Lasse Thomsen fortsætter:

- Automazion kan hjælpe vores kunder med applikations support og anvendelsesområder for Epson robotter. Derudover er det en stor fordel at Automazion kan yde support med salget, programmering og uddannelse af Epson robotter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094