23948sdkhjf

Novenco Fire Fighting solgt til nordmænd

Norske Wilhelmsen Technical Solutions har overtaget den sjællandske virksomhed.
Novenco Fire Fighting udvikler vandtågesystemer til brandbekæmpelse, og salget til Wilhelmsen Technical Solutions er sket med rådgivning fra Advizer. Det er den danske kapitalfond, Dania Capital, der sælger virksomheden til den norskbaserede globale shippingvirksomhed.

Med købet af Novenco Fire Fighting bliver Wilhelmsen Technical Solutions styrket med teknisk såvel som udviklingsmæssig erfaring indenfor lavtryksvandtågeteknologi, ligesom de får tilført en certificeret produktportefølje med det velkendte XFLOW-brand.

Den danske virksomhed eksporterer 90 procent af sine produkter til kunder i mere end 26 lande. Hovedmarkederne er Asien, Europa og USA, hvor Novenco Technical Solutions har et bredt distributionsnetværk via lokale agenter. Kundesegmenterne omfatter blandt andet fragtskibe, færger, cruises og yachts, og det er især indenfor de to sidstnævnte segmenter, at Wilhelmsen nu står væsentligt styrket.

Det købende selskab er Wilhelmsen Technical Solutions, der er en del af Wilhelmsen-koncernen. De tilbyder etablering og servicering af løsninger til marine og offshore - eksempelvis løsninger indenfor brandbekæmpelse, HVAC-R, energioptimering og kontrolsystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078