23948sdkhjf

Tandhjulsfabrik får rekordordre fra Rolls Royce

Med en femårig kontrakt på 70-100 mio. kr. har Randers Tandhjulsfabrik netop fået sin hidtil største enkeltordre. Ordren kommer fra Rolls Royce Marine i Norge.
Med den nye kontrakt har Randers Tandhjulsfabrik sagt ja til over de næste fem år at lave specialtandhjul til Rolls Royce Marine i Bergen, som producerer store skibsmotorer.

- Ordren lægger en bund under vores omsætning og indtjening, så vi kan gå tørskoede i land de næste fem år. Den giver os samtidig en volumen, som stiller os i en stærk position over for vore leverandører – eksempelvis med hensyn til indkøbspriser, siger Søren Fischer, adm. direktør i Randers Tandhjulsfabrik, til Børsen.

For halvandet år siden overtog Randers Tandhjulsfabrik en konkursramt tandhjulsproducent i Sandefjord i Norge, og da denne virksomhed i mindre målestok var leverandør til Rolls Royce Marine, blev det den danske tandhjulsproducents adgang til Rolld Royce Marine.

- Vi er ikke valgt på grund af prisen. Rolls Royce kræver kvalitet på topniveau, men selvfølgelig skal pris og kvalitet være i balance, siger Søren Fischer til Børsen om den nye kontrakt.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08