23948sdkhjf

Sanistål opruster i ledelsen og gør klar til flere opkøb

Uffe Iversen blev hentet til Sanistål i maj 2020 som økonomidirektør (CFO), og han har spillet en afgørende rolle i forbindelse med Ahlsells køb af Sanistål. Nu er han blevet udnævnt til M&A direktør.

Efter Sanistål i januar blev en del af Ahlsell Group, er virksomheden i fuld gang med at gøre virksomheden endnu mere relevant for både eksisterende kunder og nye kundesegmenter.

Det kommer blandt andet til at indebære en række opkøb og fusioner, som Uffe Iversen som M&A Direktør får det øverste ansvar for i både Danmark og Baltikum.

- Da Uffe kom til Sanistål, var det med et klart mandat fra bestyrelsen om at sikre et salg af virksomheden. Det har han til fulde leveret på. Nu skal Uffe stå i spidsen for en række spændende opkøb, og det ser jeg personligt rigtig meget frem til, siger Claudio Christensen, der er CEO i Sanistål og landechef i Ahlsell Danmark.

Uffe Iversen er HA-jur fra Aarhus Universitet og har en MBA fra Erasmus University i Rotterdam. Før han kom til Sanistål, var han CFO og direktør i SSG Group.

Ny CFO fra egne rækker

Den ledige post som CFO bliver overtaget af Sanne Christensen, som er hentet internt i Sanistål.

Det er kun et år siden, at hun blev forfremmet fra head of finance til finansdirektør.

- Sanne blev finansdirektør samtidig med, at vi for et år siden samlede alle økonomifunktioner i én stærk enhed under hendes ledelse. Hun har i den funktion udvist utrolig høj driftssikkerhed og stærkt lederskab, og derfor er det kun naturligt, at hun nu overtager rollen som CFO efter Uffe, siger Claudio Christensen.

38-årige Sanne Christensen er uddannet revisor og havde arbejdet 11 år i revisionsvirksomheden Redmark, inden hun blev hentet til Sanistål i 2016.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078