23948sdkhjf

Linatech ruster sig til mere vækst

Den midtjyske maskinfabrik udvider medarbejderstaben og går målrettet mod nye markedsandele.
Linatech oplever vækst på underleverandøropgaver og specialmaskiner og søger flere nøglemedarbejdere indenfor både konstruktion og administration.

Den midtjyske jern- og metalvirksomhed, der forrige år skiftede navn fra Vium Smede- og Maskinværksted, har mere end 128 års erfaring. Men det der begyndte som en traditionel smedje med skoning af heste og senere reparation af landbrugsmaskiner har for længst udviklet sig til en moderne virksomhed med en bred vifte af produkter og serviceydelser og med udvikling og fremstilling af proces- og maskinteknologi som én af kernekompetencerne.

Linatech er blandt andet underleverandør til produktionsvirksomheder inden for fødevare- og cleantech-sektoren.

Ser lysere på fremtiden
- Netop nu oplever vi en vækst på underleverandøropgaver og specialmaskiner. Vores kunder ser lysere på fremtiden, og det har en positiv afsmittende effekt på vore forretningsområder. Også vindmølleindustrien udvikler kontinuerligt deres produkter - og nye turbiner kræver nye værktøjer, forklarer Linatechs administrerende direktør Henrik Jeppesen.

For at geare Linatech til de fremtidige opgaver, er virksomheden derfor i fuld gang med at rekruttere.

- Vi har allerede fem dygtige konstruktører, men det er nødvendigt at udvide staben, siger Henrik Jeppesen, der netop har ansat en leder af økonomiafdelingen og nu søger både en maskiningeniør eller maskintekniker og en lærling til automatiktekniker.

Behovet skal ses på baggrund af de seneste års stadige vækst. Såvel omsætningen som medarbejderstaben, der nu er oppe på 55, er øget støt siden 2009, hvor den globale finanskrise for alvor slog igennem.

Innovative løsninger skaber værdi
Fremtiden peger også i retning af et øget behov for procesoptimering og innovative løsninger indenfor automatisering.

- For alle vore kunder er der et krav om en løbende optimering af produktionen. Vi vil blandt andet se endnu mere automatisering, og her er det vores styrke, at vi bygger på de klassiske håndværkerdyder som høj kvalitet, ordholdenhed og kosteffektive løsninger, men samtidig formår at kombinere det med en innovativ tilgang, så vore løsninger skaber en direkte værdi for vore kunder, siger Henrik Jeppesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078