23948sdkhjf

Nyt indkøbsværktøj til industrien

En ny hjemmeside vil formidle tilbud mellem virksomheder i Danmark.
På Industri-tilbud.dk kan indkøbere i danske industrivirksomheder indsende forespørgsler og modtage tre gratis og uforpligtende tilbud fra tre leverandører, som de ikke nødvendigvis kendte i forvejen.

- Målet med Industri-tilbud.dk er at skabe nye relationer og forretningsmuligheder mellem virksomheder og leverandører i den danske industri og derved bidrage til virksomhedernes løbende optimering af produkter, produktion og processer. Således styrkes både den enkelte virksomheds profitabilitet og konkurrenceevne, men også Danmarks, udtaler ejer Lasse Thomsen.

Ideen til websitet opstod hos Lasse Thomsen, der med sin virksomhed LT-Automation til daglig rådgiver virksomheder om automatisering og robotteknologi. Han bliver ofte spurgt, om han kender leverandører, som kan levere en specifik løsning eller et produkt.

Allerede inden hjemmesiden gik online i oktober, har Industri-tilbud.dk mærket interesse for at blive leverandør:

- Vi har allerede fået en ny kunde gennem Industri-tilbud.dk, og jeg er sikker på, at vi vil få flere nye kunder, fordi Industri-tilbud.dk når ud til kunder, som vi ikke har ressourcer og tid til at opsøge. Industri-tilbud.dk sikrer, at vi får mulighed for at give tilbud på opgaver, som passer til AluSteels kompetencer, hvilket er til både vores og kundens fordel, siger Mads Milling, daglig leder ved AluSteel.

I dag er der over 50 leverandører i Industri-tilbud.dk’s leverandørnetværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141