23948sdkhjf

Ny direktion skal lave turnaround hos PN Beslag

Millionunderskud skal nu være fortid hos den nordjyske virksomhed. En ny strategiplan er blevet sat i søen.
1. august tiltrådte Per Albæk og Jacob Bøhme Christensen som henholdsvis administrerende direktør og direktør med ansvar for produktion og logistik hos PN Beslag. Sammen med Carsten Jensen udgør de nu den direktion, der skal vende udviklingen hos Brønderslev-virksomheden. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Siden finanskrisen har PN Beslag nemlig tabt adskillige millioner, og selv om Per Albæk ikke vil udtale sig om tidligere direktioners virke, konstaterer han, at en stor del af kapitalen og likviditeten i selskabet er væk.

Ny strategiplan
Han er dog også overbevist om, at PN Beslag har et godt fundament at arbejde videre med. Den nordjyske beslagfabrik har ifølge direktøren et godt ry i lokalområdet og blandt forretningsforbindelserne, og derfor er han overbevist om at, han sammen med den øvrige direktion kan få udviklingen tilbage på rette spor.

- Vi har arbejdet med en ny strategiplan. Hovedtrækkene er, at vi vil dele så meget af virksomheden som overhovedet muligt op efter to primære segmenter: detail og industri, siger Per Albæk til Nordjyske Stiftstidende.

Han forklarer videre, at det blandt andet kommer til at betyde øget fokus på produktudvikling, salg og strategisk indkøb samtidig med, at der skal effektiviseres i både administration og produktion.

PN Beslag har i dag ca. 160 medarbejdere, men den nye direktør forventer snart at kunne ansætte flere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109