23948sdkhjf

Scape Technologies på jagt efter frisk kapital

Den fynske producent af robotteknologi, Scape Technologies, har behov for yderligere tilførsel af kapital til brug for den fortsatte drift og eksekvering af selskabets vækst- og udviklingsstrategi. Det oplyser virksomheden i en meddelelse til First North-børsen.

Derfor indkalder man nu til en ekstraordinær generalforsamling med det formål at udvide de eksisterende bemyndigelser for selskabets bestyrelse, så man frem mod 2028 kan udvide selskabets aktiekapital ad en eller flere omgange.

I alt vil bestyrelsen have bemyndigelse til at gennemføre kapitalforhøjelser på op til nominelt 15 mio. kr.

Scape Technologies har allerede modtaget tilsagn fra hovedaktionæren Shenzhen Scape Technologies Co., Ltd., Shenzhen om tilførsel af op til 8 mio. kr. i en rettet emission gennem udstedelse af nye aktier under markedskurs mod kontant indbetaling.

De resterende op til 7 mio. kr. vil man forsøge at hente hos andre eksisterende og nye investorer.

- Som tidligere meddelt har selskabets ledelse under Covid-19-krisen, der havde stor negativ effekt på bilindustrien, tilpasset selskabets produkt- og markedsstrategi således, at selskabet fremover sikrer sig adgang til flere markeder. I den forbindelse har selskabet i andet halvår 2022 investeret kraftigt i flere udviklingsressourcer og ønsker at opretholde og om nødvendigt styrke den nuværende kapacitet af udviklingsressourcer, således at selskabet kan komme hurtigere til markedet med nye løsninger, skriver Scape Technologies om baggrunden for kapitaludvidelsen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672