23948sdkhjf

Ny fiberlaser til JQ Steel

JQ Steel i Køge har i januar fået installeret ny Amada fiberlaserskærer model Regius med en pladereol med 10 hylder, hvor de syv hylder er til råvareplader og tre til færdigskårede plader.

Herudover er et tredje skærebord, hvilket giver linjen optimal fleksibilitet til at skære enkeltopgaver, ad hoc-opgaver og plads til at aftage emner fra færdigskåret plade og for eksempel direkte videre til en bukkeproces.
Linjen består af tre separate zoner, hvor operatøren kan operere i én af zonerne, uden at det har indflydelse på de to andre zoner. Systemet vil altid prioritere laseren for at sikre mest mulig skæretid.

JQ Steel er certificeret inden for byggestål og har selv ingeniører og tegnestue i huset.

- Stor vækst i antallet af opgaver er baggrunden for, at JQ Steel investerer i både mere plads og ny teknologi. Vi producerer specielle maskiner til både fødevareindustrien og medico, og med god gang i begge områder forventer vi en samlet vækst i omsætningen i år på 200 procent, siger Jan Qvortrup, direktør.

JQ Steel har sidste år erhvervet en ny hal og råder i dag over to store haller. Der arbejdes udelukkende med rustfri i den ene, hvor den anden er til den sorte smedeafdeling og en maskinafdeling.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.766