23948sdkhjf

Drivhusproducent henter ny direktør hos Lego

Den 1. maj 2023 træder tredjegenerations-ejer og nuværende administrerende direktør Nikolaj Stærmose ud af den daglige drift og bliver i stedet bestyrelsesformand i Juliana Drivhuse.

Ny administrerende direktør bliver Jesper Vilstrup, som den fynske virksomhed har hentet hos Lego, hvor han senest var administrerende direktør for Lego House.

- Virksomheden har udviklet sig positivt igennem en del år, og vi står på tærsklen til et nyt udviklingstrin. De vilde corona-år ligger bag os og med en frisk strategiplan på bordet føler jeg, at timingen for at hente en ny daglig ansvarlig ind er den helt rigtige, siger Nikolaj Stærmose på virksomhedens hjemmeside.

Nikolaj Stærmose afløser sin far Bo Stærmose som bestyrelsesformand, og understøtter dermed ønsket om, at familien fortsat udøver et aktivt ejerskab i tæt samarbejde med den nye ledelse.

- Selvfølgelig bliver det en forandring, når det for første gang i virksomhedens 60-årige historie ikke længere er en fra familien, der er med i den daglige ledelse, siger Nikolaj Stærmose, men understreger, at der i dag er så stærk en organisation, at det alene sikrer kontinuiteten.

Den nuværende ejer lægger heller ikke skjul på, at Jesper Vilstrup kommer med meget stor erfaring og en værktøjskasse, der understøtter Julianas videre udvikling og ønske om vækst.

- Jeg har i løbet af rekrutteringsprocessen lært Jesper at kende som en meget sympatisk og ligetil person, der først og fremmest lægger vægt på vigtigheden af, at medarbejdere trives og er glade for at komme på arbejde. Dertil kommer Jespers umiddelbare entusiasme for Julianas produkter og for virksomhedens historie. Efter vores aftale faldt på plads ved juletid, har vi brugt mange timer sammen over telefonen og på gåture, så jeg er sikker på, at Jesper får en rullende start. Jeg ved, at han med offentliggørelsen glæder sig til at møde de godt 150 medarbejdere i Danmark, Tyskland og England, siger Nikolaj Stærmose.

Selv siger Jesper Vilstrup:

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Juliana-familien. Allerede i rekrutteringsfasen kunne jeg gennem Nikolaj mærke den helt specielle Juliana-ånd, som er gennemsyret af ordentlighed, nærvær, kvalitet, godt købmandskab og internationalt udsyn. Sammen med alle mine nye kolleger ser jeg frem til at føre visionerne for Juliana Drivhuse ud i livet. Jeg er meget ydmyg i forhold til den tillid, Nikolaj har vist mig, og jeg ved, at både potentialet og ambitionerne for virksomheden er store.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Hastigt voksende automationsfirma udvider igen
Milliardordre til NKT
Vattenfall færdig med fundamenter i syd og rykker nu nordpå
Nyt om navne: KP Components udvider direktionen
Bila runder milepæl
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109