23948sdkhjf

Vestas-frasalg godkendt: 600 medarbejdere får ny arbejdsgiver

I august i fjor solgte Vestas koncernens konverter- og styringsforretning til den midtjyske producent af vindmøllestyresystemer KK Wind Solutions.

Nu er handlen så endeligt gået igennem, og det betyder, at de i alt 600 ansatte på de tre fabrikker i Indien, Kina og Danmark har fået ny arbejdsgiver.

Det skriver Vestas i en pressemeddelelse.

Med i aftalen hører også et eksklusivt partnerskab mellem de to vind-virksomheder, hvor KK Wind Solutions vil være fast leverandør af konvertere og styresystemer til den danske vindmøllegigant.

Det er ligeledes aftalt, at der til partnerskabet vil høre en række "serviceaftaler", der løbende skal sikre at forretningen kan integreres i KK Wind Solutions, uden at vigtig viden går tabt.

For Mauricio Quintana, CEO i KK Wind Solutions, er tilføjelsen af Vestas' konverter- og styringsforretning og de mange nye kolleger en gevinst for virksomheden.

- Vores folk er vores mest vigtige aktiv. Deres ekspertise og dedikation er nødvendig for at accelerere omstillingen til grøn energi, og vi glæder os til at byde velkommen til vores nye kolleger, hvis kompetencer og viden vil hjælpe os til at videreudvikle industriens forsyningskæder, siger Mauricio Quintana i pressemeddelelsen.

KK Wind Solutions holder til i Ikast. De har siden 2019 været ejet af A.P. Møller Holding.

Siden da har de gennemført en lang række opkøb, hvoraf købet af Vestas' konverter-forretning blot er det seneste i rækken. Inden da har de blandt andet overtaget Gram & Juhl i Vojens, PCH Engineering i Hørsholm og tyske ConverterTec.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny KP Components-direktør vil have amerikansk datterselskab tilbage på sporet
SH Defence i britisk samarbejde
Efter opkøb: Bredal og Bogballe lægges sammen
Niebuhr Gears forbereder sig til kraftig vækst
Tidligere Terma-direktør er død
Millionstøtte til udvikling af flydende substation
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.687