23948sdkhjf

Får 70 nye medarbejdere: Scanvaegt Systems på opkøb

Scanvaegt Systems har per 1. februar 2023 købt aktiemajoriteten i el- og servicevirksomheden H. Jespersen/P.L. Service A/S i Hirtshals.

Med købet indgås et strategisk partnerskab, og Scanvaegt Systems styrker sin rolle indenfor forebyggende vedligehold og service til detail- og industrisektoren i Skandinavien.

- Udgangspunktet for købet er at skabe merværdi for vores kunder. Vi skal kunne tilbyde dem flere kompetencer, end vi kan i dag, og vi skal gøre det nemmere for dem. Synergien imellem de to selskaber gør, at vi vil kunne tilbyde dem One Stop Shopping. Samtidig vil partnerskabet skabe profitabel vækst i begge selskaber og understøtte Scanvaegt Systems strategiske planer for den fortsatte udvikling, udtaler, CEO hos Scanvaegt Systems, Jan Elgaard, i en pressemeddelelse.

H. Jespersen & Søn og P.L. Service fusionerede i 2016 og blev til H. Jespersen/P.L. Service A/S. Virksomheden er en el- og servicevirksomhed, der servicerer detailbranchen og industrien, ligesom de har kompetencer inden for styring af lys, varme, procesanlæg og tavler samt en stor privatkundeafdeling. Virksomheden har i dag 70 medarbejdere.

Det er især synergier på detail- og industrisegmenterne, som har tilskyndet Scanvaegt Systems til opkøbet, og med partnerskabet får virksomheden et endnu mere finmasket servicenet i Danmark samt tilført kompetencer inden for elområdet.

H. Jespersen/P.L. Service fortsætter som et selvstændigt selskab med samme ledelse og medarbejdere, som i dag og indgår nu i Scanvaegt Group.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078