23948sdkhjf

Betech gearer op i Indien

I samarbejde med fire selskaber i den svenske industrikoncern Addtech har gummi- og pakningsspecialisten Betech etableret kontor i Chennai, i det sydøstlige Indien.

Det lokale fremstød i Indien bærer navnet Addwind, og fællesnævneren for de deltagende selskaber er, at de alle har et relevant produktsortiment for vindmølleindustrien – og allerede leverer deres løsninger til industrien, der er en nøgleaktør i den globale klimaomstilling, i Europa, Kina, USA samt Syd- og Mellemamerika.

I takt med den stadig tiltagende aktivitet skal den lokale Addwind-repræsentant – country sales manager, C. Nachiappan Chockalingam, bane vejen for de deltagende virksomheders engagement med OEM-producenter og systemleverandører til vedvarende energi i Indien.

- Vi har allerede med succes supporteret den internationale vindmølleindustri lokalt i Kina fra vores fabrik i Qingdao, og nu vil vi med Addwind-samarbejdet gøre opmærksom på de muligheder og kompetencer, vi skandinaviske leverandører også tilbyder fabrikanterne i Indien at drage nytte af, siger CEO hos Betech, Karina Frederiksen.

De fem søsterselskaber tilbyder specialiserede og kundetilpassede løsninger inden for elektroniske og elektriske komponenter, automatik-udstyr, kabler, kulstofbørster til elektromotorer, pakninger, tætninger og tekniske gummidele med mere.

Udover Betech er svenske Carbex samt de danske virksomheder Dovitech, Duelco og Hans Følsgaard med.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079