23948sdkhjf

International producent af svejseautomation rykker ind i Middelfart

Den hollandske leverandør af svejserobot-teknologi, Valk Welding, har netop købt en 1.288 kvadratmeter stor lagerhal og dertilhørende kontor i Middelfart. Det oplyser ejendomsmægleren, EDC Erhverv Poul Erik Bech, i en pressemeddelelse.

Valk Welding ønsker at udvide på det skandinaviske marked. Virksomheden har sit hovedkontor i Holland og filialer i Belgien, Tyskland, Frankrig, Irland, Sverige, Tjekkiet og Polen. I Danmark har man hidtil haft adresse i Nørre Aaby.

- Vi har længe haft planer om at udvide vores distribution, så vi kan ekspandere på det skandinaviske marked. Distributionen skal ske fra ejendommen i Middelfart, der giver os gode forudsætninger for at samle vores aktiviteter ét sted. Planen er at igangsætte et nyt, innovativt eventyr fra en sublim ejendom, hvor vi håber at kunne få lokale medarbejdere med på rejsen, fortæller Remco H. Valk, CEO i Valk Welding Group, der fortsætter:

- Vi har haft en entreprenør ude at kigge på, hvordan vi kan optimere ejendommen, så den passer præcis til vores specifikke behov. Der skal blandt andet implementeres varehus og showroom i ejendommen, og når alt er klar og stemmer overens med vores forventninger, flytter vi ind. Lige nu håber vi på at være helt på plads omkring april-maj 2023, men vi er også bevidste om, at problemer med forsyningskæderne kan forsinke os en smule. Vi glæder os dog til at komme helt på plads og ser frem til at bo i Middelfart.

Ejendommen er placeret i industrikvarteret i Middelfart nær motorvej og Lillebæltsbroen. Tidligere har den huset virksomheden Heatcom, der producerer elektrisk gulvvarme.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Hastigt voksende automationsfirma udvider igen
Milliardordre til NKT
Vattenfall færdig med fundamenter i syd og rykker nu nordpå
Nyt om navne: KP Components udvider direktionen
Bila runder milepæl
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.111