23948sdkhjf

Nordmark køber lokal overfladebehandler

Skagen Overfladetekniks virksomhed i Sæby, som overfladebehandler stålkomponenter, er nu blevet en del af Nordmark Group.

Med denne investering sikrer Nordmark sig større fleksibilitet og forbedret service til kunderne. Det skal ske i et marked, hvor der vil blive øgede krav til emnernes størrelse og samtidig øgede krav i forhold til de kundespecifikke krav inden for selve overfladebehandlingen.

På Skagen Overfladetekniks lokation i Sæby, få hundrede meter fra Nordmarks fabrik, er man specialiseret i sandblæsning, metallisering og coating af store komponenter til vind- og offshore-markedet. Opkøbet sker for, at Nordmark kan stå endnu stærkere i et marked, der vil have en kraftig vækst i de kommende år.

- Vi har haft en yderst positiv dialog med Skagen Overfladeteknik og vil fremover være endnu bedre gearede til at møde den voksende efterspørgsel, siger Morten Mørk, CEO for Nordmark Group.

Skagen Overfladeteknik ligger i Sæby og har 3.000 kvadratmeter under tag med plads til alle størrelser af stålkomponenter. Virksomheden blev startet i 2011, og virksomhedens kerneforretning er overfladebehandling af store stålkomponenter primært til vindindustrien. Virksomheden har 14 medarbejdere.

Skagen Overfladeteknik skifter i forbindelse med opkøbet navn til Nordmark Coating.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109