23948sdkhjf

Dansk fællesstand på Elmia næsten udsolgt

Center for Underleverandører og Ambassaden i Stockholm har dog stadig få pladser tilbage til Sveriges største underleverandør-messe.
I 2010 og 2011 lå Sverige helt i front, når det gælder vækst i Norden. Selv om det svenske marked lige nu også mærker den finansielle uro, er det stadig attraktivt for danske underleverandører.

I perioder med svagere ordreindgang er det oplagt for svenske industrivirksomheder at gennemgå eksisterende leverandøraftaler og overveje nye alternativer, og her er Elmia Subcontractor netop en god platform.

Har fået ekstra pladser
Den svenske underleverandør-messe havde i 2011 1.200 udstillere og tiltrak 14.500 besøgende. Af disse havde en del danskere taget turen over Sundet.

Traditionen tro ligger messen også halgulv til en dansk fællesstand. Bag denne står Center for Underleverandører og Ambassaden i Stockholm. Standen støttes af Eksportrådet, og i år er der tale om en udvidet stand i forhold til tidligere år.

- Vi har fået tildelt nogle flere pladser i forbindelse med CFU og Ambassadens fællesstande på dette års messe. De 20 pladser vi havde fået i første omgang er for længst besat, men vi har nu fået mulighed for at tage fem-syv udstillere ekstra med, siger Knud Hareskov fra Center for Underleverandører, der ikke er i tvivl om, at det nok skal lykkes at afsætte de ekstra stande.

- I samarbejde med Elmias projekthold har vi udviklet et rigtigt godt og flot koncept, som jeg er sikker på vil vække opmærksomhed, og udstillerne vil blive glade for, supplerer han.

På fællesstanden sørger CFU og Ambassaden for alt det praktiske arbejde og for at skabe en samlet markedsføring af de danske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078