23948sdkhjf

Nyt om navne: Ekspert i digitale løsninger starter hos Kuka Nordics TechCenter

Daniel Nilsson er vendt tilbage til Kuka Nordic. I 2019 forlod han Kuka Nordic, customer service for at bygge videre på sin tidligere uddannelse – maskiningeniør og videregående studier i robotteknologi – med et ph.d.-studie i datalogi ved Linnéuniversitetet.

Nu hvor han er tilbage igen, ser han et marked, der har foretaget et mærkbart skift.

– Kukas fokus på at være førende inden for digitale løsninger er blevet yderligere forstærket i forhold til, da jeg arbejdede her før. Det er den helt rigtige vej at gå, og en spændende udvikling, som er inspirerende at være en del af, siger han.

Nu ser han frem til at assistere Kuka Nordics kunder – med særligt fokus på simulering, digital twins og andet forbundet med industriens omstilling.

– Alt i alt føles det godt at være tilbage og at kunne arbejde med produkterne her, og sammen med en godt og dygtigt team, som jeg har kendt længe.

Den nærmeste leder, channel manager Micael Amandusson, glæder sig over at have fået Daniel Nilsson tilbage til Kuka Nordic.

- Han kommer tilbage med nye erfaringer og styrkede kompetencer. Industriens digitale rejse er et område, som vi har stort fokus på, og Daniels ekspertise inden for IOT og Internet 4.0 passer godt ind i den strategi, siger han.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078