23948sdkhjf

Automationshus belønner medarbejdere med 1,6 millioner efter rekordår

På trods af et år med stigende usikkerhed, stigende inflation og stigende priser, har FH Automation sat omsætningsrekord. Det kommer endnu engang medarbejderne til gode via en bonus.

Ifølge administrerende direktør Lars Farsø er det nemlig i høj grad medarbejdernes fortjeneste, at FH Automation har kunnet fortsætte den positive udvikling. De har leveret et godt stykke arbejde, og har på trods af usikkerheder med manglende komponenter og prisstigning på materiale kunnet sætte omsætningsrekord.

FH Automation har derfor udbetalt en bonus til hele medarbejderstaben for 12. år i træk. Bonussen har i år en samlet værdi af 1,6 millioner kroner.

Medarbejderstaben bliver ved med at stige.

- Vi er rigtig glade for, at vi fortsat kan se en positiv udvikling i vores virksomhed. Vi bliver ved med at kunne ansætte nye medarbejdere, fordi vi har opgaverne til det, og i dag er vi 71 medarbejdere, der alle har gjort sit til at levere et godt resultat. Derfor skal de alle have en bonus. Det har de fortjent, udtaler Lars Farsø.

- I sidste ende er det vores medarbejdere der tjener pengene, og år efter år – på trods af corona, krig og inflation – bliver de ved med at levere flotte resultater. Det er vi som virksomhed taknemmelige for, og det vil vi gerne honorere, fortsætter Lars Farsø.

Bonus er blevet en fast tradition.

Det er ikke første gang, FH Automation udbetaler bonus til deres medarbejdere. Det har de nu gjort 12 år i streg, og det er derfor også blevet at fast element, når firmaet kvartalsvis mødes til personalemøder på tværs af hele organisationen.

- Hver eneste gang vi samles til personalemøder, viser vi, hvordan det ser ud med årets bonus. Det er en af de ting, vi gør for at holde vores medarbejdere glade og arbejdsmoralen høj. I vores marked er der rift om de gode medarbejdere, så vi vil gøre rigtig meget for at vise vores medarbejdere, at vi sætter stor pris på deres indsats, og de resultater de leverer, udtaler Lars Farsø.

FH Automation er specialister i industriel automation og arbejder blandt andet indenfor vindindustrien, forsyningsbranchen og fødevareindustrien. Virksomheden drives med hovedkontor i Horsens og et mindre kontor i Ringsted på Sjælland, og kunne forrige år fejre 100-års jubilæum. Ejerne er administrerende direktør Lars Farsø og salgsdirektør Leif Rasmussen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se billederne: Stena Recyling inviede ny produktionslinje
Birn henter COO fra vindmølleindustrien
Jyder leverede 180 tons stål om ugen til Femern-fabrik i 2022
Kobots er reddet: Medarbejderne overtager driften i nyt selskab
Vestas sluttede 2022 med milliardstore nedskrivninger
Universal Robots præsenterer største omsætning nogensinde
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.082