23948sdkhjf

Automationskoncern konsoliderer sig med endnu et opkøb

Esbjerg-virksomheden MBB Consult bliver en del af Nordic Automation Partner.

Nordic Automation Partner blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PD-Automation, og tæller herudover svensk-norske Acobia og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, ProjectBinder og nu MBB Consult.

MBB Consult har siden 2016 leveret IT-support, rådgivning og konsulentydelser til nationale og internationale kunder i både SMV- og enterprise-segmentet. Fokus har især været på sektoren for vedvarende energi samt transport og logistik. Selskabet har kontor i Esbjerg og har på nuværende tidspunkt syv medarbejdere.

Morten Busch, administrerende direktør i MBB Consult, siger i en pressemeddelelse:

- Support og drift af produktionskritiske IT-systemer, cyber security og videoovervågningsløsninger er kerneområder i vores nuværende ydelseskatalog. Vi ser derfor frem til, som en del af Nordic Automation Partner, at kunne tilbyde en endnu bredere vifte af kompetencer og langsigtede løsninger til gavn for alle Nordic Automation Partners kunder.

MBB Consult fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, og den tidligere ejer af selskabet fortsætter med en ejerandel i Nordic Automation Partner.

Henrik Jensen, administrerende direktør for Nordic Automation Partner, siger:

- MBB Consult vil særligt bidrage til vores fælles gruppe med kompetencer indenfor cyber security og industriel IT-support- og drift. Dermed tager vi endnu et skridt mod vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af komplekse automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med MBB Consult at skabe en endnu stærkere gruppe til gavn vores kunder og medarbejdere.

Nordic Automation Partner har med MBB Consult indtræden i gruppen nu cirka 340 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien og Spanien.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Millioninvestering skal tage fynsk robotkomet til næste niveau
Udstillere har store forventninger til årets HI-messe
Stålkommentar: Stabilt kvartal i sigte
Industriteknikere fra Roskilde vinder international konkurrence
Se billederne: Kronprinsen åbnede DM i Skills
Her er metalindustriens største skattebetalere
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109