23948sdkhjf

Beritech flytter CNC-afdeling - og øger kapaciteten med 60 procent

- Lad os bare slå det fast fra begyndelsen. 2022 var et benhårdt år. En perfekt storm af adskillige kriser, der ramte os samtidig og forstærkede hinanden. Men der var også opløftende muligheder, der er gået under radaren mange steder.

Sådan indleder Thomas Andersen, der er machining manager hos Beritech Manufacturing.

Han står i spidsen for Beritechs nye CNC-afdeling, der tog sine spæde skridt i januar 2022 ved opkøbet af AMT Maskinteknik på Skudehavnsvej i Aalborg.

Evnen til tilpasning har været løftestang

Siden opkøbet af AMT for et år siden, er der sket meget. Blandt andet er afdelingen netop flyttet til større og nyrenoverede faciliteter på Fåborgvej i Aalborg Øst. Kun et stenkast fra hovedproduktionen i Beritech Manufacturing. Der kommer jævnligt flere medarbejdere, såvel som flere nye bearbejdningscentre.

Derudover er der indkøbt flere nye maskiner, og kapaciteten er øget med hele 60 procent. Og flere maskiner er på vej.

For Beritech har det været altafgørende at have evnen til at tilpasse sig markedet – og villigheden til at investere - selv i krisetider:

- Vi har medvind i markedet, fordi vi tilpasser os til behovene for særprægede præcisionsemner og hurtige gennemløbstider. Vores maskiner er ikke at finde i enhver CNC-afdeling. Og så er behovet for fleksibilitet og pålidelig levering af stor betydning for vores kundetilstrømning, forklarer Thomas Andersen.

Ambitiøse supply chain-transformationer

En CNC-afdeling i Beritech er kun ét af en række opkøb med henblik på at opruste supply-chain-praksis. Ifølge Beritech har efterspørgslen efter en komplet og leveringsdygtig leverandør aldrig været større. Hele værdikæden i en organisation betyder ifølge Thomas Andersen, at Beritech har ekstra gear at køre i, når det skal gå stærkt eller bliver uforudsigeligt - og når det kommer til projekter, der er bredt funderet.

- Vi har kunder, hvortil vi leverer CNC-bearbejdning som enkeltstående ydelse. Og kunder som outsourcer turnkey produktion til Beritech, hvori de CNC-bearbejdede emner er en større eller mindre del af leverancen. Vores fokus er altid at give kunderne øget fleksibilitet og muligheder, uddyber Thomas Andersen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095