23948sdkhjf

Ny laserskærer øger kapaciteten hos SC Metal

Den sjællandske underleverandør har investeret i en Ensis fiberlaser fra Amada

SC Metal i Gadstrup, syd for Roskilde, har i november udvidet maskinparken med en Amada fiberlaserskærer model Ensis og automatisk pladereol model Aslul.

SC Metal er underleverandør indenfor jern- og metalindustrien og har mange års erfaring indenfor avanceret tyndpladebearbejdning fra enkeltopgaver til totalløsninger.

- Hos SC Metal udfører vi underleverandørarbejde primært indenfor pladebearbejdning, med en velkvalificeret medarbejderstab og moderne produktionsudstyr. Vores rammer er en moderne fabrik på cirka 2.000 kvadratmeter centralt beliggende i Gadstrup på Sjælland. Vores værdier er troværdighed, ordholdenhed og høj kvalitet. Med vores nye moderne Amada fiberlaser med automatisk pladetårn, forventer vi at kunne servicere vores kunder i endnu højere grad end tidligere samt med en forbedret leveringstid grundet vores nu væsentlig større maskinkapacitet, siger Martin Jorsø, ejer af SC Metal.

Optimalt snit med én skærelinse

Hos Amada fremhæver man, at Ensis-teknologien sikrer det mest optimale skæresnit ved, automatisk og uden operatørens involvering, at styre strålens form trinløst, hvor der pierces med en fibermode og skæres med en CO2-lignende form - altid med én enkelt og samme linse.

I tykkere sort stål anvender maskinen vandkølet skæring, WACS II (Water Assisted Cutting System), til at bevare en konstant temperatur af pladen, der skæres, så også tyndvæggede emner kan bearbejdes, og udnyttelsesgraden af pladen forbedres.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109