23948sdkhjf

Skift til en 5-akset fræser – og spar tid med færre opstillinger

Er du træt af at arbejde i komplicerede og tidskrævende opstillinger på din CNC-fræser, som giver en høj risiko for fejl?

Hvis I har 3-aksede fræsemaskiner i jeres produktion, hvor I bruger uhensigtsmæssigt lang tid på de mange forskellige opstillinger, det kræver, inden alle sider af emnet er bearbejdet, så vil I kunne slippe for en stor mængde nedetid ved at skifte til en 5-akset CNC-fræsemaskine. Den kan producere komplekse emner med en ekstremt fin tolerance og høj produktivitet, idet den kan bearbejde flere sider af emnet i samme opstilling.

Det er både nemt og enkelt, og så kan det markant øge jeres fortjenester.

Forskellen på 3- og 5-aksede fræsemaskiner

→ 3-akset bearbejdning foregår på x, y og z-akserne. Emnet vendes manuelt og spændes fast på ny, indtil alle sider er bearbejdet.

→ 5-aksede fræsemaskiner giver mulighed for flersidet bearbejdning, idet bordet kan rotere rundt om sig selv og tilte, så emnet kan bearbejdes fra flere sider i samme opstilling.

Dermed garanterer 5-akset bearbejdning en optimal udnyttelse af tiden i produktionen.

Et emne kan ofte laves færdigt i to opstillinger med en 5-akset fræser. Når der skal bruges mindre tid på at vende et emne og lave nye opstillinger, får operatøren frigjort en masse tid til at klargøre næste emne, optimere produktionen eller håndtere flere maskiner.

En og samme operatør vil nemlig sagtens kunne operere flere 5-aksede maskiner.

5 fordele ved 5-aksede CNC-fræsere

  1. Mindre nedetid og håndteringstid!
  2. Minimalt antal opstillinger – maskinen bearbejder flere sider i samme opstilling
  3. Højere præcision og finere tolerancer
  4. Flersidet bearbejdning – gør skrå bearbejdning nemmere
  5. Minimering af fejl, da emnet skal flyttes færre gange

Kom gratis til VTM Summit 2023 – og se en 5-akset DVF5000 in action

Du finder Duroc Machine Tool på stand 3328 fra den 25.-28. april 2023. Her står vi klar til en snak om fremtiden inden for metalbearbejdning med en 5-akset DN Solutions-fræsemaskine. Denne er vores mest solgte 5-aksede, og du kan opleve den live på messen hvor vi demonstrerer bearbejdning af et aerospace alu-emne med krumme overflader.

Kig forbi til en snak på VTM Summit i Odense, og smid dit lod i puljen på vores konkurrence. Måske er du netop den heldige vinder af en tur for 2 til 12 timers race på Nürburgring.

Vi ses!

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078