23948sdkhjf

Efter opkøb: Sanistål skifter navn

Onsdag godkendte myndighederne Svenske Ahlsells opkøb af Sanistål, og svenskerne overtager dermed formelt den danske grossist.

I den forbindelse skifter Sanistål navn til Ahlsell. Det kommer til at ske i løbet af foråret, skriver Nordjyske.

Administrerende direktør for Sanistål, Claudio Christensen, har ellers tidligere afvist, at et navneskifte var på tapetet.

- Jeg har som nytilkommen ingen personlige følelser forbundet med navnet, men det betyder utroligt meget for medarbejderne og kunderne, at vi ikke skal starte fra nul under et nyt brand i Danmark, sagde han til Nordjyske i juli.

I forbindelse med salget til Ahlsell har Sanistål indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 13. januar. Her er eneste punkt programmet valg af en ny bestyrelse. Den nuværende bestyrelse bestående af Anders Kunze Bønding, Kim Ortmann Schrøder, Sven Ruder og Stephanie Illgner har ønske at fratræde.

De foreslås i steder erstattet af Claes Seldeby, CEO hos Ahlsell Group, Claudio Christensen CEO hos Sanistål, Kennet Göransson, CFO hos Ahlsell Group, Monica Aune, chief human resources officer hos Ahlsell Group og Carl-Gustaf Österberg, general counsel hos Ahlsell Group.

Originalartikel:

Kæmpe virksomhed skifter både ejer og navn

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113