23948sdkhjf

Nye ejere og frisk kapital til Linatech

Bestyrelse, direktion og medarbejdere i Linatech har arbejdet på en ambitiøs turnaround, og en kapitaludvidelse i virksomheden.

Der er gennemført en lang række operationelle initiativer, som har forbedret driftsresultatet markant i det seneste regnskabsår, men efterfølgende nedskrivninger betød, at Linatech ikke nåede målet på bundlinjen, og resultat før skat i 2021/2022 endte med et underskud på 1,9 millioner kroner.

Ifølge en pressemeddelelse er der dog skabt et solidt fundament, og der er udarbejdet detaljerede planer, som skal sikre stærke resultater i 2022/2023, og de kommende år.

Samtidig er det lykkedes at tiltrække nye investorer og ny kapital til Linatech.

De to hidtidige mindretalsaktionærer, Lars Lynge Maach og Jesper Lund Timmermann, har valgt at afhænde deres ejerandele, og derfor bliver det fremover en ny ejerkreds, en ny hovedaktionær og en ny bestyrelse.

Ole Nielsen, investor og bosiddende i Herning, indtræder som hovedaktionær, og administrerende direktør Lars Rahbæk indtræder nu ligeledes i ejerkredsen.

Den hidtidige bestyrelsesformand, Bjarne Lyngsø, samt Richard Pedersen og Lars Lynge Maach, udtræder alle af bestyrelsen.

Dermed består ejerkredsen og bestyrelsen fremover af Martin Arberg, Ole Nielsen (bestyrelsesformand) og Lars Rahbæk.

- Med ny ejerkreds og frisk aktiekapital står Linatech væsentligt styrket til at skabe målrettet og profitabel vækst i de kommende år. Vi har en velbeskrevet strategiplan med syv forankrede kundesegmenter, gode og mangeårige leverandører, og ikke mindst en dedikeret og kompetent medarbejderstab, skriver Linatech i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078