23948sdkhjf

Robotrådgiver henter ny topchef hos Nilfisk

Søren Pap-Tolstrup er med virkning fra 1. februar blevet ansat om ny CEO hos Gain & Co, der hjælper virksomheder med at optimere med automatisering.

Han kommer fra en stilling som COO og executive vice president, operations, hos Nilfisk.

Som ny CEO bliver det Søren Pap-Tolstrups opgave at skalere forretningen hos Gain & Co for at møde en stigende efterspørgsel efter robotter og automation.

- Jeg er begejstret for at blive en del af Gain & Co på så vigtigt et tidspunkt i virksomhedens vækst, siger Søren Pap-Tolstrup i en pressemeddelelse.

- Automation og robotter er en nødvendighed for mange virksomheder i dag, og jeg tror på, at Gain & Co er unikt positioneret til at hjælpe dem med at navigere i dette hurtigt ændrende landskab, tilføjer han.

Nuværende CEO og ejer af Gain & Co, Søren Peters, vil fremover fungere som talsmand for virksomheden og vil desuden koncentrere sig om sin post som bestyrelsesmedlem i selskabet.

- Jeg er glad for at byde Søren Pap-Tolstrup velkommen på holdet. Hans erfaring og ekspertise med at lede og strukturere store organisationer på tværs af forskellige lande og kulturer gør os i stand til at vokse endnu mere og give nye og eksisterende kunder den bedst mulige rådgivning og støtte på deres automationsrejse, siger han.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188