23948sdkhjf

Skako lander international millionordre

Skako Concrete har landet en kontrakt til en værdi af 23 millioner kroner med en af de førende producenter af betontagsten i verden. Det oplyser den fynske virksomhed i en fondsbørsmeddelelse.

Kontrakten omfatter en komplet anlægsleverance, som indeholder indtransportsystem med screening, højsilo med blandeanlæg bestående af to Atlantis-blandere og SkakoMat 600 proceskontrol.

En vigtig kunde

- Det er med stor tilfredshed, at vi igen kan levere et højkvalitetsanlæg til denne for os strategisk vigtige kunde. Skako Concrete har tidligere leveret både komplette anlæg såvel som blandere til indbygning i eksisterende faciliteter, til denne kunde, siger Steffen Kremmer, administrerende direktør i Skako Concrete, og fortsætter:

- Skako Concrete er således med som foretrukken leverandør, både når kunderne udvider deres produktion med nye anlæg, og når deres nuværende anlæg skal forbedres. Denne kunde og denne type produktion stiller ekstremt store krav til produkt- og produktionskvalitet, hvilket gjorde Skako Concrete til den naturlige leverandør. Atlantis-blanderen kommer her virkelig til sin ret og er forudsætning for at indfri de høje krav til blandekvaliteten.

Ordren skal leveres og installeres i første halvår af 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079