23948sdkhjf

Nicholaisen A/S på opkøb

Den Århus-baserede teknologivirksomhed OptiPeople er blevet solgt til Nicholaisen A/S.
OptiPeople blev etableret i 2010 af de to iværksættere Danny Falch Olesen og Jesper Munkholm med kapital fra Østjysk Innovation A/S. Opkøbet er gennemført med virkning fra 15. september 2012, og de nærmere finansielle omstændigheder er ikke offentliggjort.

Virksomhedens software muliggør hurtig og fleksibel registrering af billeder, lyd, video og tekst m.v. via almindelige mobiltelefoner. De foretagne registreringer kan herefter overføres direkte til fx ERP eller Quality Management systemer. Blandt OptiPeoples kunder kan nævnes slagteriet Tican samt Aarhus Vand.

- OptiPeople var nået til et punkt, hvor en bredere kommerciel satsning for vores produkter krævede et større selskab med kompetencer, ressourcer og ikke mindst salgskanaler inden for området - og dette har vi fundet hos netop Nicholaisen. Vi er overbeviste om, at samarbejdet vil styrke de kommercielle muligheder for produktet betydeligt, og samtidig sikre videreudvikling af koncept og løsninger, siger bestyrelsesformand for OptiPeople, Jens Søndergaard.

- Vi ser frem til at integrere OptiPeoples software og kompetencer hos Nicholaisen. Dette køb understreger vores strategi om at styrke opsamling af hverdagens udfordringer som afsæt for udviklingen af innovative løsninger i tæt partnerskab med vores kunder, tilføjer direktørerne hos Nicholaisen A/S, Thomas Biehl og Jesper Nicholaisen.

Om Nicholaisen A/S
Nicholaisen er en servicevirksomhed, der leverer rådgivning, projektering og salg af innovative maskinløsninger samt servicekoncepter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien til skandinaviske kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078