23948sdkhjf

Swedish Steel Prize søger danske kandidater

Swedish Steel Prize uddeles af SSAB og er en pris, der anerkender dem, der fuldt ud udnytter potentialet i stål til at forbedre ikke kun deres forretning eller branche, men også samfundet.

Prisen tiltrækker bidrag fra hele verden og skal inspirere ingeniører, designere og opfindere til at udforske stålets ubegrænsede potentiale yderligere. Konkurrencen og begivenheden har til hensigt at fremme deling af innovative løsninger, der fører til en bedre verden.

- Swedish Steel Prize er en fejring af innovation og godt ingeniørarbejde. Vi er på udkig efter løsninger, der virkelig flytter grænserne for stål, og som har et bæredygtigt eller digitalt twist, forklarer Eva Petursson, formand for dommerpanelet og leder af SSAB’s Research and Innovation.

Swedish Steel Prize er åben for enhver enkeltperson, virksomhed eller institution og tildeles den metode eller det produkt, der bedst viser, hvordan egenskaberne ved den valgte stålkvalitet har bidraget til en betydelig innovation.

Alle bidrag vurderes af et uafhængigt dommerpanel. Sammen gennemgår de hvert bidrag og vurderer innovation, kreativitet, bæredygtighed, resultater og konkurrenceevne.

Der opfordres især til indsendelse af bidrag, der vedrører miljøet, digitale løsninger og nye tendenser i økonomien.

Vinderen af Swedish Steel Prize modtager et diplom og en statuette af billedhuggeren Jörg Jeschke. I forbindelse med Swedish Steel Prize vil SSAB også donere 100.000 svenske kroner til velgørenhed.

Vinderen vil blive kåret i Stockholm ved begivenheden Swedish Steel Prize den 10.-11. maj 2023, hvor branchefolk fra hele verden kommer for at lære, netværke og blive inspireret af nye stålteknologier og deres innovative applikationer.

Tilmeldingsansøgninger skal være modtaget inden den 18. januar 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11