23948sdkhjf

Linak-ejer: - Vi har haft et urealistisk godt år

Omsætningen hos aktuatorproducenten steg i 2021/2022 med 20 procent til 4,8 milliarder kroner, mens bruttoresultatet steg med 16 procent til 1,35 milliarder kroner. Det skriver Børsen.

- Vi har været plaget af prisstigninger, og det præger også noget af resultatet. Varer og komponenter er blevet dyrere, men jeg mener alligevel, vi har haft et urealistisk godt år, fordi vi har formået at navigere i komponentmangel og er aldrig gået i stå. Nu er priserne på vej ned igen, og vi må se, hvor det ender. Men det har været et mærkeligt år, siger medejer og administrerende direktør Bent Jensen, til Børsen.

Han forventer dog ikke, at de gode tider varer ved, og understreger blandt andet, at ordreindgangen lige nu ikke lever op til forventningerne. I 2022/2023 forventes en beskeden omsætningsstigning på 4-6 procent, og et overskud der ikke vil stige.

Derfor har Linak allerede afskediget alle sine vikarer, og bliver ordrebogen ikke bedre i de kommende måneder, vil Bent Jensen ikke afvise, at det bliver nødvendigt at afskedige fastansatte i starten af 2023.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/prisstigninger-oger-rigmands-toplinje-med-800-mio-kr?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_49

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094