23948sdkhjf

Ny administrationsbygning fremtidssikrer ES Stålindustri

ES Stålindustri har haft et travlt 2022 og har her mod slutningen af året taget en ny administrationsbygning i brug på Estlandsvej 1 i Vildbjerg.

Det betyder, at underleverandøren nu råder over 1.200 kvadratmeter administration og dermed er fremtidssikret, hvis medarbejderstaben bliver større i løbet af de kommende år.

- Vi aktiveret 600 kvadratmeter som kontorer, og på førstesalen har vi lavet showroom og mødelokaler. Der har vi mulighed for at udvide på et tidspunkt, hvis det er det, vi ønsker, forklarer direktør Sune Appel.

Samlet i én afdeling

Han understreger at den nye administration har betydet et stort løft i arbejdsmiljøet for virksomhedens funktionærer.

- Før sad vi på flere lokationer rundt omkring, hvor det nu er blevet samlet i ét, større kontor, hvor vi har mulighed for at dele os op i afdelinger, som vi gerne vil sidde, lyder det fra Sune Appel.

ES Stålindustri har cirka 125 medarbejdere ansat i Vildbjerg hvoraf de 25 er funktionærer.

Solceller og nyt ERP-system

Samtidig med ibrugtagningen er der ved at blive installeret solceller på den nye bygning, som er en af flere tiltag, ES Stålindustri har igangsat omkring energioptimering.

Derudover implementeres nyt ERP system 1. januar 2023 samt opdatering af kantineforhold, som udvides og moderniseres til det nuværende behov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063