23948sdkhjf

Wind Cluster flytter i nyt domicil

Silkeborg-virksomheden Wind Cluster har de seneste år oplevet kraftig vækst i salget af specielt reservedele til vindmøller.

Den positive udvikling har medført behov for at udvide forretningen med flere kvadratmeter og bedre faciliteter.

Derfor flytter Wind Cluster til nyt domicil med mere kontorplads og ikke mindst mere lagerplads til de mange reservedele til vindmøller, som man sender til hele verden.

Det oplyser Wind Cluster i en pressemeddelelse.

- Udover stort lager indeholder det nye domicil en kontorafdeling med gode muligheder for møder med kunder og leverandører. I et år har vi arbejdet med forskellige muligheder for at flytte til større domicil, og vi glæder os over, at vi nu, med relativt kort varsel, kan flytte i nyt domicil umiddelbart ud til Silkeborg-motorvejen i Haarup, siger administrerende direktør og ejer, Peter Nyegaard Jensen.

Mere engrossalg

Tidligere har Wind Cluster primært ageret som agenturvirksomhed, hvor man formidlede salg af komponenter til verdens helt store mølleproducenter. Alt fra små sensorer til tonstunge generatorer, som ikke fysisk kom forbi firmaadressen i Silkeborg.

Over tid har forretningen imidlertid udviklet sig til langt mere engrossalg, hvor virksomheden køber og sælger specielt reservedele til ejere af vindmøller, servicevirksomheder i hele verden samt naturligvis til de velkendte, globale mølleproducenter.

Wind Cluster har salgskontorer i Kina, Indien, Korea, USA/Canada samt partnere, der formidler salget i en række andre lande.

Muligheder for vækst

I takt med at virksomheden har udviklet sig, er de nuværende lokaler på Åhavevej midt i Silkeborg blevet for trange, ligesom vareleverancer med mange vare- og lastbiler ikke fungerer optimalt midt i byen.

Valget af hovedkontorets placering i det markante byggeri på Haarup Bygade 28 øst for Silkeborg lever godt op til de kriterier, Wind Cluster har opstillet til lokation og med god mulighed for vækst af forretningen.

Det nye domicil er nybygget i 2021, og ligger få hundrede meter fra fuldt tilslutningsanlæg til Silkeborg-motorvejen. 

Med motorvejene i det midt- og østjyske område er der tale om en meget central placering i forhold til for eksempel både Århus og Brande. 

- Vi overtager det nye domicil den 1. december 2022. Herefter skal der etableres blandt andet lagersystemer, ligesom kontorer og velfærdsrum skal være helt klar til drift, inden vi indflytter. Derfor kan den egentlige indflytning blive midt i december, siger Peter Nyegaard Jensen, der naturligvis glæder sig til at byde kunder og forretningsforbindelser velkommen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.844