23948sdkhjf

Damstahl opruster i Baltikum

Den rustfri stålgrossist udvider nu sit marked. Med stor europæisk lagerkapacitet, etablerede digitale forretningsløsninger og eksisterende kunder i Baltikum er etableringen der et naturligt skridt fremad, for Patrik Leijon, der som CEO for Damstahl i Sverige også står i spidsen for aktiviteterne i Baltikum.

- Der ligger et enormt potentiale lige for vores fødder. Vi kan tydeligt se, hvordan især skandinaviske virksomheder flytter hele eller dele af deres produktion til den anden side af Østersøen. Meget af dette skyldes et godt grundlag med lokale kompetencer på højt niveau og flere velfunderede virksomheder med en høj grad af automatisering. Vi kommer med den komplette service, som vi tilbyder vores kunder, til at skabe værdi i Baltikum til yderligere vækst, siger han i en pressemeddelelse.

Med placeringen af et 1.000 kvadratmeter stort lager i havnebyen Liepaja i Letland er der sikret effektive logistiske forbindelser mellem Baltikum og Damstahls hovedlager.

Damstahl har desuden allerede ansat en salgschef, som med base i Letland vil rejse rundt i hele Baltikum og med tiden opbygge et komplet salgs- og logistikteam.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11